PROVOCĂRILE ANULUI 2022

Anul 2022 este un an ALPHA, un început de ciclu spiritual, care presupune o resetare a trecutului și posibilitatea rescrierii propriei povești.

În acest an, 2022, se încheie 1989 de ani de la înălțarea lui Iisus Hristos și al 221 ciclu de evoluție spirituală și integrare hristică, marcând astfel un moment OMEGA.

Putem spune că în anul 2022 cele două momente esențiale care definesc dumnezeirea și cel mai profund Adevăr enunțat de Hristos – Eu sunt Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul – se întâlnesc și vor schimba lumea.

Anul 2022 este ANUL IUBIRII NECONDIȚIONATE, al Iubirii Începutului din care Totul a intrat în manifestare, prin care și pentru a cărei exprimare de Sine, Totul s-a transpus pe Sine în formă, imagine, simțire și gând.

Putem spune ca acest An Nou este o mare provocare pentru fiecare d

PROVOCĂRILE ANULUI 2022
Anul 2022 este un an ALPHA, un început de ciclu spiritual, care presupune o resetare a trecutului și posibilitatea rescrierii propriei povești.

În acest an, 2022, se încheie 1989 de ani de la înălțarea lui Iisus Hristos și al 221 ciclu de evoluție spirituală și integrare hristică, marcând astfel un moment OMEGA.

Putem spune că în anul 2022 cele două momente esențiale care definesc dumnezeirea și cel mai profund Adevăr enunțat de Hristos – Eu sunt Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul – se întâlnesc și vor schimba lumea.

Anul 2022 este ANUL IUBIRII NECONDIȚIONATE, al Iubirii Începutului din care Totul a intrat în manifestare, prin care și pentru a cărei exprimare de Sine, Totul s-a transpus pe Sine în formă, imagine, simțire și gând.

Putem spune ca acest An Nou este o mare provocare pentru fiecare dintre noi, pentru că este bine să trăim cât mai conștienți acest an și în fiecare zi și clipă de clipă să fim conectați la Iubirea infinită și eternă a Creatorului și astfel:
➢ SĂ TRĂIM această Iubire;
➢ SĂ GÂNDIM această Iubire și gândurile noastre să fie pline de iubire;
➢ SĂ LUCRĂM în această Iubire folosind energia iubirii și modelând, cu minte, mâinile și sufletul sentimentele noastre această Iubire;
➢ SĂ SIMȚIM această Iubire pentru ca Ea este: căldura și lumina Focului; răcoarea și prospețimea apei; mângâierea aerului; bogăția și hrana pământului;
➢ SĂ VORBIM punând această Iubire în fiecare cuvânt, în fiecare sunet emis;
➢ SĂ ZÂMBIM transmițând această Iubire, iar zâmbetul să ne fie izvor de Iubire pentru ceilalți;
➢ SĂ ÎNVĂȚĂM despre această Iubire, să-I pătrundem tainele descoperind fericirea și armoPROVOCĂRILE ANULUI 2022nia prin Ea;
➢ SĂ RESPIRĂM această Iubire pentru ca ea este însăși viața. Să-I simțim parfumul, să-I auzim glasul, să-I atingem esența, să-I sorbim dulceața, să-I admirăm frumusețea;
➢ SĂ ÎMBRĂȚIȘĂM această Iubire, cu iubire, din iubire. Să îmbrățișăm trecutul, tristețile, durerile, pierderile, fricile, emoțiile, neputințele și imperfecțiunile noastre, cu Iubire;
➢ SĂ IUBIM IUBIREA care este TOTUL, poate TOTUL, știe TOTUL, face TOTUL și IUBEȘTE TOTUL fără vreun scop, fără evaluare, nediferențiat, în veșnicie.

Toate acestea pentru că Anul 2022 este anul dezvăluirii Iubirii lui Dumnezeu, a Iubirii care pur și simplu ESTE pentru ca noi SĂ FIM. Pe măsură ce vom descoperi și ne vom integra în fluxul acestei Iubiri, ne vindecăm, ne hrănim foamea Sufletului și ne astâmpărăm setea, nerăbdarea, dorul Minții, devenind buni, blânzi, generoși și iubitori.

Acest an este aici pentru a ne susține prin energiile și lumina sa, să facem trecerea de la frică la Iubire, de la emoția îndrăgostirii la Pacea Iubirii.
Este anul care ne aduce conștiența trăirii Iubirii fără scop, fără o motivație, fără rețineri, fără așteptări, fără regrete, fără dependențe, fără durere. Este anul în care vom învăța să iubim pentru că acesta este SENSUL VIEȚII, vom iubi trecând dincolo de un chip frumos, de inteligența, de motive raționale, vom iubi IUBIREA care ne-a creat, din fiecare om și din fiecare Creație.

Dar 2022 este și ANUL RECUNOȘTINȚEI pentru că SUNTEM IUBIȚI exact așa cum suntem: imperfecți, neputincioși, nemulțumiți, înstrăinați, speriați, lași, rătăciți. Suntem iubiți în ciuda acestor tare și tocmai datorită lor, pentru că doar prin Iubire le putem depăși, le vindecăm, ne vindecăm și renaștem în iubire.

Anul 2022 este și un an al REAMINTIRII pentru că pe măsură ce Iubirea se trezește în noi și ne asumăm conștient s-o manifestăm, începem să ne amintim cine suntem, ridicăm vălurile uitării de Sine.

Este posibil ca în acest an să reluăm prietenii din copilărie, să refacem legături și relații, s-ar putea să revenim la locul de muncă pe care l-am părăsit cu ani în urmă, dar unde ne-am simțit împliniți, să revenim la preocupări, hobby-uri la care părea că am renunțat cu ani în urmă, vom dori să citim cărți care ne-au marcat dezvoltarea spirituală sau să vizionăm filme care ne-au impresionat, dar și să abordăm genuri noi. Reamintirea ființei care am venit să fim ne va călăuzi spre acele aspecte ale noastre de care am uitat în ultimi 20 – 30 de ani.

Este anul care aduce PACEA Sufletului, LINIȘTEA Minții și RĂBDAREA trupului fizic.
Este anul ADEVĂRULUI despre divinul din noi, despre Iubirea de Sine si Iubirea Hirstică.

Este anul în care vom experimenta Iubirea în relațiile noastre cu:

 • umanitatea – în general, inclusiv percepția interdependenței și unității;
 • animalele – din perspectiva simțurilor și a comunicării cu acestea;
 • plantele – ca exemplu de dăruire a Iubirii Necondiționate;
 • stelele
 • planeta Pământ
 • cele 4 elemente ale creației: pământ, apă, aer, foc;
 • planul eteric și cauzal;
 • noi înșine;
 • partenerii de viață, de afaceri etc.;
 • dumnezeirea.

Este anul în care vom învăța să iubim cu:

 • ochii – mângâind, comunicând cu privirea;
 • mâinile – alinând, simțind și transmițând energia iubirii prin palme;
 • buzele – zâmbind;
 • urechile – ascultând;
 • glasul – rostind vorbe dulci, de încurajare, de apreciere și încredere;
 • gândul – radiind bunătate, încredere, respect prin imaginile și formele gând emise.

Vom înțelege că, înaintea manifestării în exterior a oricărei expresii a iubirii, noi suntem și trăim această iubire prin și cu întreaga noastră ființă.

Vom înțelege că ura apare acolo unde este negată, respinsă sau reprimată Iubirea, pentru că ura este doar o iluzie a lipsei iubirii, este doar o eroare de gândire atunci când căutăm și așteptăm iubire din afara ființei noastre.

Vom înțelege că Iubirea este fără de chip, fără de gând, fără de cineva sau ceva, Ea pur și simplu ESTE. Iubirea ești tu și sunt eu și este floarea și parfumul ei, este pasărea și zborul ei, este muzica și sunetul ei, este dincolo de rațiune, pentru că IUBIREA ESTE însăși starea de A FI DUMNEZEU.

Despre toate acestea este anul 2022. Toate aceste potențiale ne-au fost activate începând cu 12.12.2021 pentru a fi experimentate și împlinite în 2022 și ulterior până în 2031.

Pentru A FI DIVINUL din noi, a-L trăi în anul 2022:
➢ Ascultă apa, curgerea ei este iubire și radiază iubire;
➢ Stai în bătaia vântului, el este iubire, poartă iubirea, aduce cu el iubirea și ia cu el iubirea ta. FII IUBIRE și furtunile, uraganele, tornadele vor înceta;
➢ Ascultă glasul copacilor, foșnetul frunzelor, ciripitul păsărilor, lacrima cerului când plouă, muzica stelelor ce ajunge la noi prin sclipirea acestora, fâlfâitul aripii unui fluture, bâzâitul unei gâze, ASCULTĂ VIAȚA;
➢ Respiră parfumul florilor, aroma mirodeniilor și cea dulce acrișoară a fructelor, respiră mirosul reavăn amărui al pământului, dar și cel iute-aromat al scorțișoarei sau cel picant al garoafei;
➢ Stai în ploaie și lasă stropii să-ți curgă pe obraji, lasă fulgii de zăpadă să-ți sărute obrajii, frunzele toamnei să ți se aștearnă la picioare și florile de cais să se scuture în părul tău, lasă ceața să-ți umezească genele și să-ți tulbure vederea, lasă roua dimineții să-și spele picioarele și stai în soare pentru a te bucura de iubirea luminii.
➢ Vezi dincolo de obișnuit, vezi trandafirul în parfumul său, vezi smerenia în frumusețea unei margarete, vezi bucuria vieții în fiecare ghiocel și puterea voinței în fiecare toporaș sau violetă, vezi pâinea în fiecare bob de grâu și vinul în fiecare ciorchine de strugure și, mai departe, vezi-L pe Hristos în Pâinea și Vinul de pe masa ta.

Toate acestea și multe altele sunt IUBIREA care se dezvălui pentru noi, iar anul 2022 este despre toate acestea și mai ales este despre a deveni conștienți de ele și de cine suntem cu adevărat, pentru că înainte de orice altceva, noi înșine SUNTEM IUBIRE.

PROVOCĂRILE ANULUI 2022.

Sunt multiple și complexe, iar rezultatele vor fi după perseverența noastră în a ne urma cale. Iubirea necondiționată poate totul, știe totul, desăvârșește totul. Este în același timp un nivel de conștiință și o stare de A FI. Anul 2022 ne provoacă să ne depășim limitele formei, să vedem dincolo de trupul fizic și să trăim intens și să ne avântăm cu curaj în viață.

Provocările acestui an sunt:

 1. Împărtășiti din trăirile și conștientizările voastre;
 2. Ancorați prin voi și împărtășiți Lumina voastră pentru a putea vedea, înțelege și trăi Iubirea care sunteți; deschideți-vă și permiteți Iubirii să expandeze, să se reverse din inima voastră pentru a cuprinde întreaga lume, FIȚI VOI SURSA DE LUMINĂ ȘI IUBIRE a acestei planete;
 3. Aveți răbdare;
 4. Ascultați și permiteți Adevărului să se reveleze, să-și dezvălui măreția;
 5. Permiteți ca procesul transformării acestei lumi să se desfășoare prin voi. FIȚI VOI TREZIREA!
 6. Acceptați propria divinitate, sufletele noastre sunt părticele de Conștiință Hristică, sunt fractali logoici, fiind infinite și eterne. Acceptând aceasta, permiteți Luminii Hristice să crească în voi, activând calitățile și puterea voastră de a fi co-creatori și lucrători în Lumină;
 7. Priviți dincolo de aparențe, dincolo de ceea ce am fost învățați să credem că este realitatea noastră, pentru că adevărata realitate este oglinda sufletului nostru, este expresia gândurilor noastre, este impregnată de sentimentele și emoțiile noastre, radiază Lumina, Iubirea și Adevărul care suntem și am fost creați să fim. Orice aspect al acestei realități care ne perturbă liniștea și armonia, înțelegerea și fericirea este străin ființei noastre, îndepărtându-ne de noi înșine și de scopul întrupării noastre;
 8. Vedeți potențialul de Iubire și Bine în fiecare situație cu care vă confruntați, în fiecare întâmplare prin care treceți, în fiecare sentiment, emoție, învățătură; vedeți dincolo de ce pare a fi, vedeți ce este și ce poate fi, simțiți bucuria ascunsa în tot și în toate și permiteți ca ea să devină realitatea voastră;
 9. FIȚI CREATIVI! Permiteți minții voastre, mâinilor voastre, glasului vostru să vă creeze realitatea. FIȚI CREATIVI pentru a deveni CREATORI, pentru că fiecare act de creație, oricât de imperfect, nesigur, timid ar fi, este un pas, o treaptă, care te înalță!
 10. Credeți în fiecare sfârșit pentru că el este nădejdea unui nou început, mai bogat, mai frumos, mai înălțător;
 11. Credeți în voi și în Adevărul pe care-l întrupați, iar Adevărul de Sine vi se va dezvălui, pas cu pas, clipă de clipă;
 12. Eliberați vechea paradigmă a lui „a avea” și paradigmele accesorii: a avea nevoie / a duce lipsă de../ a avea avere / a avea bucurii etc.
 13. Deveniți conștienți că vă treziți și vă înălțați cu fiecare clipă de bucurie, fericire, iubire, acceptare, înțelegere, înțelepciune, libertate, frumusețe, pace și renunțare pe care o trăiți;
 14. FIȚI CEEA CE CĂUTAȚI! Începeți prin A FI IUBIRE, pentru ca aceasta este ceea ce căutam cu adevărat, ne căutăm pe noi cei creați din Iubire, ne căutam esența ființei noaste care este IUBIRE;
 15. SCHIMBAȚI LUMEA acceptând să vă schimbați viața și a o trăi în armonie cu adevărata esență a ființei voastre, sufletul. Schimbarea este în noi și ea începe din și cu noi;
 16. Stabiliți-vă pentru acest an, ca ideal de viață SĂ TRĂIȚI BUCURIA, PACEA și ARMONIA și urmăriți să atingeți acest ideal prin întâmplările, întâlnirile, tristețile, durerile, pierderile trăite, să le vedeți în toate minciunile descoperite și în toate imperfecțiunile voastre, vedeți Bucuria, Pacea și Armonia pe care acestea le pregătesc, le ascund și te forțează, peste limite uneori, să le vezi;
 17. Acceptați să faceți parte din lucrarea Luminii Hristice pentru această planetă și că ne-au fost necesare 221 cicluri de evoluție spirituală pentru a fi pregătiți să ne asumăm REALITATEA de A FI HRISTICI și parte din Lucrarea lui Hristos, pentru A FI OMUL NOU care își asumă responsabil Noul Legământ pentru Noul Pământ și se angajează în construirea propriei ÎMPĂRĂȚII cea a PĂMÂNTULUI HRISTIC;
 18. Eliberați-vă de programele false, de tipare care vă blochează în aceste programe, pentru a permite dezvoltarea propriilor potențiale, manifestarea darurilor cu care am fost înzestrați fiecare;
 19. Lăsați LINIȘTEA să vă cuprindă mintea și să vă relaxeze trupul, acceptați singurătate și practicați răbdarea chiar și prin exerciții de nemișcare pentru măcar 5 minute de câteva ori pe zi și astfel liniștea, singurătatea și răbdarea vor deveni o binecuvântare.
 20. IUBIȚI! Lăsați Iubirea să curgă prin și din voi precum un flux energetic. FIȚI IZVOR de IUBIRE și COMPASIUNE, pentru că ceea ce izvorăște din voi la voi se întoarce înzecit, înmiit;
 21. FIȚI ATENȚI la voi, la procesul descoperirii de Sine pe care îl numim viață, pentru a fi astfel prezenți și activi în transformarea prin care trece omenirea. FIȚI CONȘTIENȚI de și în acest proces al propriei treziri;
 22. DESCHIDEȚI-VĂ INIMA și veți trăi Iubirea necondiționată, lipsită de așteptări și atașamente. Aici, în inimă purtăm Adevărul despre Sinele nostru și tot aici facem legătura cu Adevărul celorlalte Sine si Expresii ale dumnezeirii. Inima deschisă se va uni cu inima Mamei Gaia, cu Inima Mamei Divine și cu Inima lui Hristos devenind UNA în IUBIRE.
 23. CONTEMPLAȚI! Astfel veți înțelege cât sunteți voi înșivă, ca suflet, ca Sine, prezenți în fiecare durere, tristețe, într-un conflict, într-o luptă, într-o pierdere, cât vă reprezintă toate acestea, cât vă identificați cu greutățile sistemului economic, politic, social, cât vă identificați cu vorbele colegilor, membrilor familiei voastre, cu durerile, nemulțumirile, frustrările și conflictele lor. Conștientizarea vă va elibera, va dizolva și disipa energiile acestora pe care le-ați preluat prin empatie, dar care vă înstrăinează de propria viața, de voi înșivă, de propriul destin.
 24. ELIBERAȚI-VĂ de ideea separării. Suntem parte din dumnezeire, iar faptul ca atenția noastră este îndreptată în altă direcție ne împiedică să vedem ADEVĂRUL despre SINELE nostru. Neîncrederea și ideea lipsei de valoare și frica ne țin separați și înstrăinați. Este vremea să vedem că suntem atât de importanți pentru Dumnezeu încât, El respiră prin noi, iubește în și prin noi, își contemplă Chipul pe care la pus în noi spre propria oglindire.
 25. IERTAȚI-VĂ, vindecați vinovăția și celelalte răni pe care singuri vi le-ați făcut și ați permisă să le trăiți.
 26. IUBIȚI-VĂ necondiționat pentru că Adevărul se exprimă și prin voi. Acceptați aceasta și MANIFESTAȚI-VĂ INTENȚIA de a deveni conștienți și a recunoaște Adevărul care se manifestă și prin voi.
 27. Adevărul despre Sine este parte din Adevărul lui Dumnezeu. ACCEPTAȚI ca purtăți acest Adevăr înscris în ADN-ul vostru, în fiecare celulă a trupului fizic. PERMITEȚI acestui Adevăr să se exprime, SĂ FIE, să vibreze în fiecare celulă, în fiecare gând care-L preia, Îl gândește, Îl exprimă în imagini și cuvinte. Astfel, exprimând Adevărul care suntem, Îl exprimăm pe Dumnezeu. Purtăm dumnezeirea ca amprentă veșnică în memoria noastră celulară.
 28. Exprimați Adevărul prin Iubire, prin Blândețe, Bunătate, Generozitate și Tandrețe.
 29. CONȘTIENTIZAȚI că SCOPUL OMULUI în viață este DESĂVÂRȘIREA SUFLETULUI, iar MISIUNEA PERSONALĂ este în deplină corelare cu acest scop al desăvârșirii Sufletului.
 30. IUBIȚI RESPONSABIL! Urmați Scopul TREZIRII și ÎNĂLȚĂRII Sufletului vostru, amintiți-vă ca trupul fizic este lucrarea sufletului vostru, iar SCOPUL SUFLETULUI este DESĂVÂRȘIREA, refacerea integrității acestuia la toate nivelurile și reunirea tuturor energiilor proprii, indiferent de starea de agregare, atunci când alege să experimenteze viața în alte dimensiuni.

Pentru ca anul 2022 să curgă lin este necesară ASUMAREA RESPONSABILITĂȚII de Sine care presupune:
➢ SĂ FII PREZENT în lucrarea desăvârșirii – ASUMÂNDU-ȚI-O!
➢ SĂ TE DESCHIZI spre toate adevărurile și oportunitățile de a le recunoaște, exprima și manifesta!
➢ SĂ RENUNȚI la TRECUT!
➢ SĂ RENUNȚI la A CONTROLA procesul. PREDĂ CONTROLUL lui HRISTOS Cel înălțat!
➢ LASĂ-TE CĂLĂUZIT cu credință și încredere că fiecare pas îți este ghidat spre împlinirea scopului! 

Vă lansez PROVOCĂRILE ANULUI 2022, care este aici pentru a ne oferi fiecăruia OPORTUNITATEA propriei ÎNĂLȚĂRI!

Cu mult drag,
Mihaela Socol
Mesajul poate fi retransmis (mentionand autoarea), nu poate fi modificat.

intre noi, pentru că este bine să trăim cât mai conștienți acest an și în fiecare zi și clipă de clipă să fim conectați la Iubirea infinită și eternă a Creatorului și astfel:
➢ SĂ TRĂIM această Iubire;
➢ SĂ GÂNDIM această Iubire și gândurile noastre să fie pline de iubire;
➢ SĂ LUCRĂM în această Iubire folosind energia iubirii și modelând, cu minte, mâinile și sufletul sentimentele noastre această Iubire;
➢ SĂ SIMȚIM această Iubire pentru ca Ea este: căldura și lumina Focului; răcoarea și prospețimea apei; mângâierea aerului; bogăția și hrana pământului;
➢ SĂ VORBIM punând această Iubire în fiecare cuvânt, în fiecare sunet emis;
➢ SĂ ZÂMBIM transmițând această Iubire, iar zâmbetul să ne fie izvor de Iubire pentru ceilalți;
➢ SĂ ÎNVĂȚĂM despre această Iubire, să-I pătrundem tainele descoperind fericirea și armonia prin Ea;
➢ SĂ RESPIRĂM această Iubire pentru ca ea este însăși viața. Să-I simțim parfumul, să-I auzim glasul, să-I atingem esența, să-I sorbim dulceața, să-I admirăm frumusețea;
➢ SĂ ÎMBRĂȚIȘĂM această Iubire, cu iubire, din iubire. Să îmbrățișăm trecutul, tristețile, durerile, pierderile, fricile, emoțiile, neputințele și imperfecțiunile noastre, cu Iubire;
➢ SĂ IUBIM IUBIREA care este TOTUL, poate TOTUL, știe TOTUL, face TOTUL și IUBEȘTE TOTUL fără vreun scop, fără evaluare, nediferențiat, în veșnicie.

Toate acestea pentru că Anul 2022 este anul dezvăluirii Iubirii lui Dumnezeu, a Iubirii care pur și simplu ESTE pentru ca noi SĂ FIM. Pe măsură ce vom descoperi și ne vom integra în fluxul acestei Iubiri, ne vindecăm, ne hrănim foamea Sufletului și ne astâmpărăm setea, nerăbdarea, dorul Minții, devenind buni, blânzi, generoși și iubitori.

Acest an este aici pentru a ne susține prin energiile și lumina sa, să facem trecerea de la frică la Iubire, de la emoția îndrăgostirii la Pacea Iubirii.
Este anul care ne aduce conștiența trăirii Iubirii fără scop, fără o motivație, fără rețineri, fără așteptări, fără regrete, fără dependențe, fără durere. Este anul în care vom învăța să iubim pentru că acesta este SENSUL VIEȚII, vom iubi trecând dincolo de un chip frumos, de inteligența, de motive raționale, vom iubi IUBIREA care ne-a creat, din fiecare om și din fiecare Creație.

Dar 2022 este și ANUL RECUNOȘTINȚEI pentru că SUNTEM IUBIȚI exact așa cum suntem: imperfecți, neputincioși, nemulțumiți, înstrăinați, speriați, lași, rătăciți. Suntem iubiți în ciuda acestor tare și tocmai datorită lor, pentru că doar prin Iubire le putem depăși, le vindecăm, ne vindecăm și renaștem în iubire.

Anul 2022 este și un an al REAMINTIRII pentru că pe măsură ce Iubirea se trezește în noi și ne asumăm conștient s-o manifestăm, începem să ne amintim cine suntem, ridicăm vălurile uitării de Sine.

Este posibil ca în acest an să reluăm prietenii din copilărie, să refacem legături și relații, s-ar putea să revenim la locul de muncă pe care l-am părăsit cu ani în urmă, dar unde ne-am simțit împliniți, să revenim la preocupări, hobby-uri la care părea că am renunțat cu ani în urmă, vom dori să citim cărți care ne-au marcat dezvoltarea spirituală sau să vizionăm filme care ne-au impresionat, dar și să abordăm genuri noi. Reamintirea ființei care am venit să fim ne va călăuzi spre acele aspecte ale noastre de care am uitat în ultimi 20 – 30 de ani.

Este anul care aduce PACEA Sufletului, LINIȘTEA Minții și RĂBDAREA trupului fizic.
Este anul ADEVĂRULUI despre divinul din noi, despre Iubirea de Sine si Iubirea Hirstică.

Este anul în care vom experimenta Iubirea în relațiile noastre cu:
– umanitatea – în general, inclusiv percepția interdependenței și unității;
– animalele – din perspectiva simțurilor și a comunicării cu acestea;
– plantele – ca exemplu de dăruire a Iubirii Necondiționate;
– stelele
– planeta Pământ
– cele 4 elemente ale creației: pământ, apă, aer, foc;
– planul eteric și cauzal;
– noi înșine;
– partenerii de viață, de afaceri etc.;
– dumnezeirea.

Este anul în care vom învăța să iubim cu:
– ochii – mângâind, comunicând cu privirea;
– mâinile – alinând, simțind și transmițând energia iubirii prin palme;
– buzele – zâmbind;
– urechile – ascultând;
– glasul – rostind vorbe dulci, de încurajare, de apreciere și încredere;
– gândul – radiind bunătate, încredere, respect prin imaginile și formele gând emise.

Vom înțelege că, înaintea manifestării în exterior a oricărei expresii a iubirii, noi suntem și trăim această iubire prin și cu întreaga noastră ființă.

Vom înțelege că ura apare acolo unde este negată, respinsă sau reprimată Iubirea, pentru că ura este doar o iluzie a lipsei iubirii, este doar o eroare de gândire atunci când căutăm și așteptăm iubire din afara ființei noastre.

Vom înțelege că Iubirea este fără de chip, fără de gând, fără de cineva sau ceva, Ea pur și simplu ESTE. Iubirea ești tu și sunt eu și este floarea și parfumul ei, este pasărea și zborul ei, este muzica și sunetul ei, este dincolo de rațiune, pentru că IUBIREA ESTE însăși starea de A FI DUMNEZEU.

Despre toate acestea este anul 2022. Toate aceste potențiale ne-au fost activate începând cu 12.12.2021 pentru a fi experimentate și împlinite în 2022 și ulterior până în 2031.

Pentru A FI DIVINUL din noi, a-L trăi în anul 2022:
➢ Ascultă apa, curgerea ei este iubire și radiază iubire;
➢ Stai în bătaia vântului, el este iubire, poartă iubirea, aduce cu el iubirea și ia cu el iubirea ta. FII IUBIRE și furtunile, uraganele, tornadele vor înceta;
➢ Ascultă glasul copacilor, foșnetul frunzelor, ciripitul păsărilor, lacrima cerului când plouă, muzica stelelor ce ajunge la noi prin sclipirea acestora, fâlfâitul aripii unui fluture, bâzâitul unei gâze, ASCULTĂ VIAȚA;
➢ Respiră parfumul florilor, aroma mirodeniilor și cea dulce acrișoară a fructelor, respiră mirosul reavăn amărui al pământului, dar și cel iute-aromat al scorțișoarei sau cel picant al garoafei;
➢ Stai în ploaie și lasă stropii să-ți curgă pe obraji, lasă fulgii de zăpadă să-ți sărute obrajii, frunzele toamnei să ți se aștearnă la picioare și florile de cais să se scuture în părul tău, lasă ceața să-ți umezească genele și să-ți tulbure vederea, lasă roua dimineții să-și spele picioarele și stai în soare pentru a te bucura de iubirea luminii.
➢ Vezi dincolo de obișnuit, vezi trandafirul în parfumul său, vezi smerenia în frumusețea unei margarete, vezi bucuria vieții în fiecare ghiocel și puterea voinței în fiecare toporaș sau violetă, vezi pâinea în fiecare bob de grâu și vinul în fiecare ciorchine de strugure și, mai departe, vezi-L pe Hristos în Pâinea și Vinul de pe masa ta.

Toate acestea și multe altele sunt IUBIREA care se dezvălui pentru noi, iar anul 2022 este despre toate acestea și mai ales este despre a deveni conștienți de ele și de cine suntem cu adevărat, pentru că înainte de orice altceva, noi înșine SUNTEM IUBIRE.

PROVOCĂRILE ANULUI 2022.

Sunt multiple și complexe, iar rezultatele vor fi după perseverența noastră în a ne urma cale. Iubirea necondiționată poate totul, știe totul, desăvârșește totul. Este în același timp un nivel de conștiință și o stare de A FI. Anul 2022 ne provoacă să ne depășim limitele formei, să vedem dincolo de trupul fizic și să trăim intens și să ne avântăm cu curaj în viață.

Provocările acestui an sunt:
1. Împărtășiti din trăirile și conștientizările voastre;
2. Ancorați prin voi și împărtășiți Lumina voastră pentru a putea vedea, înțelege și trăi Iubirea care sunteți; deschideți-vă și permiteți Iubirii să expandeze, să se reverse din inima voastră pentru a cuprinde întreaga lume, FIȚI VOI SURSA DE LUMINĂ ȘI IUBIRE a acestei planete;
3. Aveți răbdare;
4. Ascultați și permiteți Adevărului să se reveleze, să-și dezvălui măreția;
5. Permiteți ca procesul transformării acestei lumi să se desfășoare prin voi. FIȚI VOI TREZIREA!
6. Acceptați propria divinitate, sufletele noastre sunt părticele de Conștiință Hristică, sunt fractali logoici, fiind infinite și eterne. Acceptând aceasta, permiteți Luminii Hristice să crească în voi, activând calitățile și puterea voastră de a fi co-creatori și lucrători în Lumină;
7. Priviți dincolo de aparențe, dincolo de ceea ce am fost învățați să credem că este realitatea noastră, pentru că adevărata realitate este oglinda sufletului nostru, este expresia gândurilor noastre, este impregnată de sentimentele și emoțiile noastre, radiază Lumina, Iubirea și Adevărul care suntem și am fost creați să fim. Orice aspect al acestei realități care ne perturbă liniștea și armonia, înțelegerea și fericirea este străin ființei noastre, îndepărtându-ne de noi înșine și de scopul întrupării noastre;
8. Vedeți potențialul de Iubire și Bine în fiecare situație cu care vă confruntați, în fiecare întâmplare prin care treceți, în fiecare sentiment, emoție, învățătură; vedeți dincolo de ce pare a fi, vedeți ce este și ce poate fi, simțiți bucuria ascunsa în tot și în toate și permiteți ca ea să devină realitatea voastră;
9. FIȚI CREATIVI! Permiteți minții voastre, mâinilor voastre, glasului vostru să vă creeze realitatea. FIȚI CREATIVI pentru a deveni CREATORI, pentru că fiecare act de creație, oricât de imperfect, nesigur, timid ar fi, este un pas, o treaptă, care te înalță!
10. Credeți în fiecare sfârșit pentru că el este nădejdea unui nou început, mai bogat, mai frumos, mai înălțător;
11. Credeți în voi și în Adevărul pe care-l întrupați, iar Adevărul de Sine vi se va dezvălui, pas cu pas, clipă de clipă;
12. Eliberați vechea paradigmă a lui „a avea” și paradigmele accesorii: a avea nevoie / a duce lipsă de../ a avea avere / a avea bucurii etc.
13. Deveniți conștienți că vă treziți și vă înălțați cu fiecare clipă de bucurie, fericire, iubire, acceptare, înțelegere, înțelepciune, libertate, frumusețe, pace și renunțare pe care o trăiți;
14. FIȚI CEEA CE CĂUTAȚI! Începeți prin A FI IUBIRE, pentru ca aceasta este ceea ce căutam cu adevărat, ne căutăm pe noi cei creați din Iubire, ne căutam esența ființei noaste care este IUBIRE;
15. SCHIMBAȚI LUMEA acceptând să vă schimbați viața și a o trăi în armonie cu adevărata esență a ființei voastre, sufletul. Schimbarea este în noi și ea începe din și cu noi;
16. Stabiliți-vă pentru acest an, ca ideal de viață SĂ TRĂIȚI BUCURIA, PACEA și ARMONIA și urmăriți să atingeți acest ideal prin întâmplările, întâlnirile, tristețile, durerile, pierderile trăite, să le vedeți în toate minciunile descoperite și în toate imperfecțiunile voastre, vedeți Bucuria, Pacea și Armonia pe care acestea le pregătesc, le ascund și te forțează, peste limite uneori, să le vezi;
17. Acceptați să faceți parte din lucrarea Luminii Hristice pentru această planetă și că ne-au fost necesare 221 cicluri de evoluție spirituală pentru a fi pregătiți să ne asumăm REALITATEA de A FI HRISTICI și parte din Lucrarea lui Hristos, pentru A FI OMUL NOU care își asumă responsabil Noul Legământ pentru Noul Pământ și se angajează în construirea propriei ÎMPĂRĂȚII cea a PĂMÂNTULUI HRISTIC;
18. Eliberați-vă de programele false, de tipare care vă blochează în aceste programe, pentru a permite dezvoltarea propriilor potențiale, manifestarea darurilor cu care am fost înzestrați fiecare;
19. Lăsați LINIȘTEA să vă cuprindă mintea și să vă relaxeze trupul, acceptați singurătate și practicați răbdarea chiar și prin exerciții de nemișcare pentru măcar 5 minute de câteva ori pe zi și astfel liniștea, singurătatea și răbdarea vor deveni o binecuvântare.
20. IUBIȚI! Lăsați Iubirea să curgă prin și din voi precum un flux energetic. FIȚI IZVOR de IUBIRE și COMPASIUNE, pentru că ceea ce izvorăște din voi la voi se întoarce înzecit, înmiit;
21. FIȚI ATENȚI la voi, la procesul descoperirii de Sine pe care îl numim viață, pentru a fi astfel prezenți și activi în transformarea prin care trece omenirea. FIȚI CONȘTIENȚI de și în acest proces al propriei treziri;
22. DESCHIDEȚI-VĂ INIMA și veți trăi Iubirea necondiționată, lipsită de așteptări și atașamente. Aici, în inimă purtăm Adevărul despre Sinele nostru și tot aici facem legătura cu Adevărul celorlalte Sine si Expresii ale dumnezeirii. Inima deschisă se va uni cu inima Mamei Gaia, cu Inima Mamei Divine și cu Inima lui Hristos devenind UNA în IUBIRE.
23. CONTEMPLAȚI! Astfel veți înțelege cât sunteți voi înșivă, ca suflet, ca Sine, prezenți în fiecare durere, tristețe, într-un conflict, într-o luptă, într-o pierdere, cât vă reprezintă toate acestea, cât vă identificați cu greutățile sistemului economic, politic, social, cât vă identificați cu vorbele colegilor, membrilor familiei voastre, cu durerile, nemulțumirile, frustrările și conflictele lor. Conștientizarea vă va elibera, va dizolva și disipa energiile acestora pe care le-ați preluat prin empatie, dar care vă înstrăinează de propria viața, de voi înșivă, de propriul destin.
24. ELIBERAȚI-VĂ de ideea separării. Suntem parte din dumnezeire, iar faptul ca atenția noastră este îndreptată în altă direcție ne împiedică să vedem ADEVĂRUL despre SINELE nostru. Neîncrederea și ideea lipsei de valoare și frica ne țin separați și înstrăinați. Este vremea să vedem că suntem atât de importanți pentru Dumnezeu încât, El respiră prin noi, iubește în și prin noi, își contemplă Chipul pe care la pus în noi spre propria oglindire.
25. IERTAȚI-VĂ, vindecați vinovăția și celelalte răni pe care singuri vi le-ați făcut și ați permisă să le trăiți.
26. IUBIȚI-VĂ necondiționat pentru că Adevărul se exprimă și prin voi. Acceptați aceasta și MANIFESTAȚI-VĂ INTENȚIA de a deveni conștienți și a recunoaște Adevărul care se manifestă și prin voi.
27. Adevărul despre Sine este parte din Adevărul lui Dumnezeu. ACCEPTAȚI ca purtăți acest Adevăr înscris în ADN-ul vostru, în fiecare celulă a trupului fizic. PERMITEȚI acestui Adevăr să se exprime, SĂ FIE, să vibreze în fiecare celulă, în fiecare gând care-L preia, Îl gândește, Îl exprimă în imagini și cuvinte. Astfel, exprimând Adevărul care suntem, Îl exprimăm pe Dumnezeu. Purtăm dumnezeirea ca amprentă veșnică în memoria noastră celulară.
28. Exprimați Adevărul prin Iubire, prin Blândețe, Bunătate, Generozitate și Tandrețe.
29. CONȘTIENTIZAȚI că SCOPUL OMULUI în viață este DESĂVÂRȘIREA SUFLETULUI, iar MISIUNEA PERSONALĂ este în deplină corelare cu acest scop al desăvârșirii Sufletului.
30. IUBIȚI RESPONSABIL! Urmați Scopul TREZIRII și ÎNĂLȚĂRII Sufletului vostru, amintiți-vă ca trupul fizic este lucrarea sufletului vostru, iar SCOPUL SUFLETULUI este DESĂVÂRȘIREA, refacerea integrității acestuia la toate nivelurile și reunirea tuturor energiilor proprii, indiferent de starea de agregare, atunci când alege să experimenteze viața în alte dimensiuni.

Pentru ca anul 2022 să curgă lin este necesară ASUMAREA RESPONSABILITĂȚII de Sine care presupune:
➢ SĂ FII PREZENT în lucrarea desăvârșirii – ASUMÂNDU-ȚI-O!
➢ SĂ TE DESCHIZI spre toate adevărurile și oportunitățile de a le recunoaște, exprima și manifesta!
➢ SĂ RENUNȚI la TRECUT!
➢ SĂ RENUNȚI la A CONTROLA procesul. PREDĂ CONTROLUL lui HRISTOS Cel înălțat!
➢ LASĂ-TE CĂLĂUZIT cu credință și încredere că fiecare pas îți este ghidat spre împlinirea scopului! 

Vă lansez PROVOCĂRILE ANULUI 2022, care este aici pentru a ne oferi fiecăruia OPORTUNITATEA propriei ÎNĂLȚĂRI!

Cu mult drag,
Mihaela Socol
Mesajul poate fi retransmis (mentionand autoarea), nu poate fi modificat.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s