Vindecarea Reconectiva ne conecteaza cu inteligenta Universului

Relaţia cu Frecvenţele Vindecării Reconective este o poarta către libertatea de a experimenta mai mult. Aceasta libertate te eliberează din sprijinirea pe tehnici externe şi ritualuri complexe. Este un pod către cunoaşterea ta personală că eşti mai mult decât suficient! Această înţelegere este măiestria a ceea ce ai învăţat acum… să te vindeci pe tine şi să-i vindeci pe alţii, personal sau profesional, în acest moment important de transformare al planetei noastre.

Impreună am ales să ne extindem nivelul de conştiinţă într-un mod care are posibilitatea de a aduce mai mult echilibru şi armonie în lume, care să-i afecteze nu doar pe cei din jurul nostru, dar pe oricine din Univers.

Fiecare poate alege, dacă vrea să beneficieze doar de Vindecarea Reconectivă, care are rolul să asigure echilibrul cu Universul prin intermediul unui set nou de frecvenţe de vindecare, printr-o bandă de frecvenţe cu totul nouă, introdusă prin intermediul unui spectru de lumină şi informaţie sau, poate alege să beneficieze şi de Reconectare.

Aceste minunate frecvenţe ne ajută în viaţa de zi trezindu-ne la PREZENT, la ACUM şi AICI.

Aceste frecvenţe ne ajută să devenim mai conştienţi de noi si chiar daca nu toată lumea este pregatită să accepte acest fenomen, el exista si ne ajută să înţelegem că am venit să spiritualizăm materia şi să arătăm frumuseţea lui Dumnezeu în material/materie. Vindecarea nu este despre simptom, ci este despre echilibru.

Dacă alegi să beneficiezi şi de procesul Reconectării, care este un uriaş proces de evoluţie, prin intermediul acesteia fiind-ne posibil să ne reconectăm la integritatea noastră originală, la cine suntem ca suflete ce trecem prin diverse experienţe fizice, aici pe planeta Pământ, atunci vei putea beneficia de interacţiunea cu aceste noi niveluri de energie, lumină şi informaţie şi astfel să revii pe traseul vieţii tale, poate mai rapid decât te-ai aştepta.

Acum, datorită cercetării științifice a Vindecării Reconective, este demonstrat că aceasta este diferită de orice alte metode de vindecare cu ajutorul energiilor, care demonstrează că are un efect unic asupra ADN-ului, provocând vindecare aproape instantanee, chiar şi după ce ADN-ul a fost aproape distrus, deoarece ADN-ul poate fi influențat și reprogramat prin cuvinte și frecvențe FĂRĂ a extrage și înlocui genele. Vindecarea Reconectivă oferă toate beneficiile vindecării energetice, fără complicatii, ritualuri speciale, fara frica ce ar putea impiedica rezultatul. Și, de cele mai multe ori, vindecarea se produce pe loc, iar efectul durează întreaga viață.

Advertisements

One thought on “Vindecarea Reconectiva ne conecteaza cu inteligenta Universului

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s